Fall Makeup Tutorial: Grey Eyes | Zoeva EN TAUPE

Hi loves! I filmed a new tutorial today using my Zoeva En Taupe eyeshadow palette. I’ve been obsessed with this palette recently and thought I would film a tutorial using this palette. It’s definitely a more darker Fall makeup tutorial and I really hope you enjoy it! 

4 Comments

  1. November 4, 2015 / 19:18

    Leuke video en mooie look! Dat palette van Zoeva moet ik maar eens op mijn wishlist gaan zetten, want hij lijkt mij heel mooi! Mooie lipkleur heb je ook gebruikt!

  2. November 4, 2015 / 20:42

    Prachtige look, heel mooi met die glans in je oogschaduw 🙂

  3. November 9, 2015 / 20:47

    Ik ben helemaal fan van die lipkleur! Zo anders, ik hou er van! Zeer mooie look ook 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *