Morphe 35F Tutorial | Cranberry & Gold Eyes

I just uploaded a new makeup tutorial onto my Youtube channel! I used the brand new Morphe 35F eyeshadow palette, which is such a pretty palette! I’ll be posting a review on it very soon ๐Ÿ™‚ Let me know what you thought of this look I came up with and subscribe to my channel, it would mean the world to me!

Share:

2 Comments

 1. Sara
  June 27, 2016 / 14:08

  Hey Eline,

  Ik heb je blog een tijdje geleden ontdekt en vind 'm echt sรบper! Intussen ook geabonneerd op je YouTube kanaal. Heel leuk dat je een leuke mix tussen budget & high end producten laat voorbij komen, alsook dat er af en toe andere, minder toegankelijke merken voorbij komen. Dat doet dat Sephora-lijstje toch telkens weer een beetje langer worden.
  Ik kijk al uit naar je USA Haul, er zit bij mij nog een tripje US aan te komen, dus misschien komt er nog iets op mijn wishlist bij.. ๐Ÿ™‚

  Groetjes

  • June 27, 2016 / 15:57

   Hey Sara!! Wauw echt super lief en leuk om te horen! Ohhh tof dat je binnenkort naar de US gaat, zeker proberen Colourpop te bestellen als je de kans hebt! ๐Ÿ™‚
   Liefs x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *