COLOURPOP x HELLO KITTY Collection | Review, Swatches & Demo

Hey loves! I uploaded my Hello Kitty x Colourpop review yesterday & you should definitely go watch it! This collection is stunning and since I was obsessed with Hello Kitty as a kid (still am though), I couldn’t pass up this collection. I’ll also be posting the reviews here on my blog soon!

2 Comments

  1. Sara
    November 23, 2016 / 20:45

    Ik zei het al op YouTube dat het super toffe verpakkingen zijn met die Kitty's op! Ik heb nog nooit iets van het merk geprobeerd, maar zeg net (en dan spreek ik over 5min geleden ^^ ) dat er tijdelijk gratis verzending is, ongeacht het bestelbedrag. Dus bij dezen is mijn 1e bestelling geplaatst, ik heb een aantal lippystix besteld, een oogshaduw én de liquid lipstick in Tiny Chum uit jouw review. Het ziet er een ongelooflijk mooi kleurtje uit, hopelijk staat het mij ook! 🙂
    Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *